Overvejer du om du skal arbejde professionelt med Breathwork & Traumeforløsning?

 Hvis du er seriøs omkring det dybe arbejde med mennesker, kan du ikke komme uden om åndedrættet. Åndedrættet er nøglen til vores indre & har potentialet til at skabe dyb og varig forløsning hos dig selv og dine klienter.

På dette to dages kursus, vil du få et indblik i de redskaber der skal til for at arbejde effektivt med stress, undertrykte følelser og de traumer vi har med os.

Du vil her opleve dele af det der undervises i på Breath & Traume uddannelsen.

Indhold på Breath & Traume Foundation kurset:

På dette to dages kursus, får du en grundig introduktion til hvordan åndedrættet hænger sammen med de traumer, spændinger og uforløste følelser vi alle har i os. 

Du vil lære hvordan traumer sætter sig i kroppen samt få en forståelse af hvordan undertrykte og uforløste sider af os selv er enormt begrænsende i forhold til at vi kan leve mere frit og ubekymret.

Med åndedrættet som omdrejningspunkt, vil du lære at se hvilke spændinger både dig selv og dine klienter har i kroppen. 

Det du lærer på dette kursus, vil du kunne tage med dig hjem og bruge på dine nuværede klienter.

Du kan bruge metoden som en overbygning til din nuværende praksis, eller du kan vælge at videre uddanne dig på Kensho Breath & Traume uddannelsen efterfølgende. 

Kensho Breath & Trauma Release

Foundation Introkursus

Kom med på et af vores introkurser, og mærk på egen krop hvad arbejdet med åndedrættet kan. På vores to dages kurser  får du ligeledes mulighed for at stille spørgsmål til uddannelsen og kan selv få en fornemmelse af om det er den retning du ønsker at gå.

16-17 September Århus

2 dages Foundation kursus i KENSHO Breathwork & Traumeterapi. Lær hvordan du kommer i kontakt med undertrykte følelser, fysiske spændinger & Traumer. Pris: Kr. 2450,-

18-19 November Århus

2 dages Foundation kursus i KENSHO Breathwork & Traumeterapi. Lær hvordan du kommer i kontakt med undertrykte følelser, fysiske spændinger & Traumer. Pris: Kr. 2450,-

Kensho Breath & Trauma Release

Med åndedrættet kommer vi mere hjem til os selv

Arbejdet med åndedrættet hjælper dig til at se dine blokeringer og undertrykte sider af dig selv. Det er en unik mulighed for at få skabt en varig forløsning af både fysiske spændinger og følelsesmæssige traumer der ligger gemt i kroppen. 
 

En dybere ro

 
 For at vi kan mærke den dybe ro og stilhed i vores “indre hav”, må vi først se på de bølger der også er til stede i havet.
 
Når vi ikke længere kæmper mod bølgerne, men opdager hvordan vi kan ride med dem i stedet, så bliver der plads til at mærke og påskønne vores egen indre dybde.
Du vil på dette 2 dages Breath & Traume kursus lære om følgende:

Vil vil også arbejde med:

Hvem henvender kurset sig til?

Foundation kurset er for dig der er nysgerrig på hvad arbejdet med åndedrættet kan. Kurset er åbent for alle der har lyst til at lære mere om sammenhængen mellem åndedræt, stress og de uforløste fysiske og følelsesmæssige ubalancer i kroppen.  

Det er også for dig der overvejer at uddanne dig til Kensho Breath & Traume Terapeut. 

Måske arbejder du allerede med klienter i en anden sammenhæng og har brug for værktøjer til at komme mere i dybden med dine klienter.

Det kan være at du har en baggrund som kropsterapeut, massør, healer, energi arbejder eller noget helt andet.

Eller måske er du blot nysgerrig på selv at mærke på egen krop hvad arbejdet med åndedrættet kan. Uanset årsagen, så kan dette kursus give dig redskaber til at arbejde mere i dybden med både dig selv og dine klienter. 

Kurset er meget praktisk anvendeligt og vil primært foregå ved at du enten modtager eller giver en behandling.

 Det lærte på kurset vil være direkte anvendeligt i din egen klinik efterfølgende. Du har herefter også mulighed for at tilmelde dig Kensho Breath & Traume uddannelsen, og blive certificeret.